5 Punten waarom volwassen vrouwen graag in een 'Hello Kitty'-nachthemd slapen

5

Het blijft interessant: die wisselwerking tussen mannen en vrouwen. Vanmorgen zag ik de vraag: ‘waarom volwassen vrouwen graag in een ‘Hello Kitty’-nachthemd slapen?’ voorbij komen op Twitter, wat me danig intrigeerde. Dat snap je.
Ik heb daar spontaan een paar punten als antwoord op verzonnen:

 1. Wij laten je merken je aandacht te willen

  Stiekem staan we open voor dat gesprek, en voor de echte leukerds, soms zelfs voor seks. Men zegt dat alles van aandacht groeit, immers.

 2. Wij zijn een spiegel van jouw ziel

  Daarom spiegelen we spontaan jouw lichaamstaal. Je kunt je voorstellen, dat is pas ‘totale’ liefde.

 3. Wij zijn kieskeurig

  Waaruit blijkt dat wij weten wat we willen, en we denken daarbij in een richting die ons gelukkig maakt.

 4. Wij willen dat je moeite voor ons doet

  Zodat jij iets harder werkt aan je eigen fantasieën over ‘ons’. En misschien – heel misschien – krijg je dan een kans die fantasie uit te leven?

 5. Wij leven ook ons eigen leven

  Wij weten waar we mee bezig zijn in dit leven, zelfs als dat betekent dat we kneuterig zijn, af en toe.

En misschien is de voornaamste reden nog wel, potjandorie, dat die figuurtjes allemaal té leuk zijn.
Dames, maar ook heren, natuurlijk willen we graag respons. Dus leef je uit in de reacties. Wij staan daar ‘open’ voor…

Over mij

Irene

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

Ik wil reageren

Door Irene
%d bloggers liken dit: