Aubade aan een Shih tzu

Aubade aan een Shih tzu ~ verWonderVrouw.nl 7
Uit eigen collectie

Je bent stokdoof en bijna geheel blind. Af en toe word je wakker en weet je niet meer wat er zich in deze wereld om je heen bevindt. Je zoekt op de tast naar herkenningspunten. Soms vertwijfeld. Soms angstig.

En als je dan weer iets herkent, dan ben je blij en reageer je kwispelend en jolig als vanouds. Net zoals wij dachten dat jij het leuk vond de bal terug te brengen, maar jij wist wel beter.

Wij weten niet hoe lang je nog zal leven. Wij vertrouwen er bijna blindelings en zelfs Oost-Indisch doof op dat jijzelf de wijst langstlevende mag zijn voor de tijd die we samen nog zullen hebben. Omdat jij weet dat het zo goed was…

Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Ellie Schmitz schreef:

  Zo ontroerend..oude honden, meestal wijs…

 2. Willem Meester schreef:

  Leuk. Kort en krachtig, prachtig.

 3. Bianca Schrijft schreef:

  Heel ontroerend! Het is altijd moeilijk om een dier te zien aftakelen. ๐Ÿ™

 4. peggy schreef:

  Mooi stukje,.. hopelijk nog een tijdje samen!

 5. carrieremamma schreef:

  Zo mooi! En herkenbaar. Mij nbeste vriendje was een Jack Russel genaamd Kip voor 16 jaar. Helaas is hij nu in de hondenhemel.

 6. Romee schreef:

  Zo lief. Ik hou ook zรณ van mijn honden en hoop dat zo nog heeeeeeeel lang bij me zijn. Hopelijk blijft je shih tzu ook nog lang bij je ๐Ÿ™‚

 7. Eline schreef:

  Ik hoop met jou mee dat je nog lang mag genieten van jullie samenzijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: