Docu Stewart Copeland op BBC4: vrijdag

Posted on 0 Comments 146 views

Ergens gedurende de jaren tachtig kreeg ik een vriendinnetje (Paola) op het Lyceum die helemaal wous was van The Police. In eerste instantie moest ik erg wennen aan het geluid van The Police. Het duurde dan ook even voordat ook ik overstag ging. En ik raakte daarna natuurlijk ook totaal hoteldebotel van his royal sexiness Sting. Tot op de dag van vandaag duurt dat voort, durf ik wel te stellen.

Er zijn wat composities die de beste man heeft afgeleverd, die ik nog steeds grijs draai. En blijkbaar wil horen tot in de lengte der dagen, zoals:

  • “Shadows in the Rain”,
  • “Fragile”,
  • “Fields of Gold”,
  • “It’s Probably Me”,
  • “Shape of my Heart”, etc.

Maar ook de overige bandleden, zoals Stewart Copeland, en de eeuwig mysterieuze man Andy Summers, wisten me met hun ongelooflijke humor altijd weer te boeien. Copeland wegens zijn magistrale drummen. En Summers, wegens dat olijke aangezicht en briljante gitaarspel.

Welnu, aanstaande vrijdag komt er een documentaire op BBC4, met 3 afleveringen, van onze bovenste beste Stewart Copeland. Ik wil dat jullie vanzelfsprekend niet onthouden. Gaat dat zien.

Ondertussen, kun je dit even zien:

Abonneer je!

Voer je e-mailadres in...

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.

Uiensoep met stokbrood & kaas voor de lunch! Lekkah

Uiensoep met stokbrood & kaas...

Home made crème brûlée! Mjammie

Home made crème brûlée! Mjammie

[#WOT: ] Van de week was alweer de laatste #Blogpraat. Na al die jaren een vaste prik te zijn geweest, voor zovele bloggers onder ons, is het chatuurtje op de maandagavond helaas... https://ipixtitude.com/wot-deel-8-blogtools/

[#WOT: ] Van de week...

Nieuwe coupe?

Nieuwe coupe?

[Blog:] In het Verenigd Koninkrijk woedt een storm nadat Caroline Flack (40) zichzelf van het leven heeft beroofd, na woelige tijden. Naar het schijnt had ze een relatie met een jongere man, Lewis Burton (27). Die ze bijna het hoofd had... https://ipixtitude.com/even-over-carolines-law/

[Blog:] In het Verenigd Koninkrijk...

Scroll Up
%d bloggers liken dit: