F(l)ikken

F

Het gaat goed. En dus verwonder ik me zelf nog het meest waarom ik dan niets schrijf. Ow, ik schrijf wel, heb onlangs in het holst van de nacht nog een pennenvrucht afgeleverd in het kader van een schrijfwedstrijd. Het is nog even wachten op de uitslag. Ik solliciteerde bij een bekende site, en alsof ik zelf nog het meest verbaasd was, kreeg ik positieve feedback. Ik schrijf ’s avonds ook nog even op wat er allemaal goed was aan de voorgaande dag. Ik geniet van het weer, zelfs als het regent, stormt of als de zon schijnt. Ik leef bij de minuut, lijkt wel. Het zijn van die momentopnames waardoor mijn attitude de laatste tijd een veer kreeg.
En daar zit ’t ‘m in, beste lezer. Ik geniet. Die attitude verlangde een heuse naamswijziging. Alweer? Ja alweer. Vanaf nu ga ik verder als Pixtitude.nl.
Ik ontdekte – min of meer – dat ik juist vanwege die typische houding van me, toch maar mooi gewaardeerd word. Dat ik zorg, en vervolgens weer kan loslaten, waardoor ik twee handen vrij heb om mijn eigen leven te leiden. Dat ik inmiddels bewuster ben van mijn eigen grenzen maar ook krachten, en die ook aan durf te geven. Dat ik mijn houding mag laten afhangen van de persoon die zich tegenover me bevindt, zonder mijn persoonlijkheid te hoeven verliezen. Dát en nog veel meer.
Ik waande me een laatbloeier, maar naar blijkt is er nog genoeg tijd over om het eens haarfijn beter te gaan doen. En dus flik ik ’t maar weer ‘es…

About the author

Irene

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

2 comments

  • Ptositieve feedback is een felicitatie waard!
    Ik vind die naamswijzigingen, inclusief url wijzigingen van jou altijd zo knap.. En ik ben je (nog) niet kwijtgeraakt. Je staat nog gewoon in mijn blogrol (springend poppetje)

    • @Rianne: Hihi, nou gelukkig maar. Soms verwacht ik op een dag geen lezers meer te hebben, maar gelukkig ben jij daar dan nog. ;-)

By Irene
Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

%d bloggers liken dit: