Mijn #FavoriteWP-themesTips: deel 1

M

Dit jaar start ik op vrijdag de ultieme #FavoriteWP-themesTIPs. Ik kan de volgende WordPress themes aanbevelen…

  1. Een gratis WP-theme uit de WP-dir… zie dit prachtige exemplaar: Writee;
  2. De WordPress-themes uit de koker van Automattic, zie: Automattic;
  3. De WordPress-themes door @AlxMedia: zie… Alxmedia.se;
  4. Check ook eens de WP-themes (nu – tijdelijk – in de aanbieding) van … Mythemeshop.com;
  5. Ook een prachtig premium WordPress-theme, en niet te duur… zie: Everly-wordpress-blog-theme.

Ik hoop dat je een keuze zult kunnen maken uit de schier oneindige mogelijkheden. Succes!
(En bij vragen, aarzel niet om even contact met me op te nemen!)

About the author

Irene

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

Add comment

By Irene
Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

%d bloggers liken dit: