Mijn #FavoriteWP-themesTips: deel 11

M

Gisteren was ik aangenaam bezig met mijn eigen Portfolio, dat wilde ik in soort van tijdlijn modus laten weergeven. Aldus geschiedde. Onderwijl kwam ik een aantal fraaie WordPress themes tegen die ook een soort van tijdlijn weergeven. Ik vind dat mooi, en misschien jij ook wel?!
Hieronder zal ik een vijftal laten zien, van gratis tot premium themes:

 1. Postline

  Screenshot Postline theme
  Hoewel deze theme vrij weinig toeters en bellen heeft, is het design best strak. Het theme is gratis beschikbaar.

 2. DW Timeline

  Screenshot DW Timeline Theme
  Ook gratis is deze zeer strak weergegeven WP-theme van Designwall.com.

 3. Nuevo

  Screenshot Nuevo Timeline
  Deze Mojo-theme wordt prachtig vertoond als je een mooie achtergrond kunt opsnorren (let wel op de copyrights ;-)) en kost $ 49,=.

 4. LineTime

  Screenshot LineTime Theme
  Als ergens mijn voorkeur naar uitgaat, dan is het deze wel. Voor $ 44,= is het van jou.

 5. Content TimeLine

  Screenshot Content TimeLine Theme
  Stel je wil niet van boven naar beneden, maar van links naar rechts, dan is deze bij uitstek geschikt voor jou. En niet eens zo prijzig, voor $ 33,= kun je het aanschaffen.

That’s all for now

Dat was het weer even. Mocht je eventueel assistentie nodig hebben bij het instellen, dan wel aanpassen, door middel van een child theme, dan weet je me vast wel te vinden. Succes!

About the author

Irene

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

Add comment

By Irene
Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

%d bloggers liken dit: