Mijn #FavoriteWP-themesTips: deel 2

M

Dit is alweer de tweede #FavoriteFridayTIPs, ietwat vertraagd op zaterdag. Ik kan de volgende WordPress themes aanbevelen, speciaal als je meer focus wilt leggen op de content in plaats van afbeeldingen. De zogenaamde auteurs- themes dus…

  1. Een gratis WP-theme uit de WP-dir… zie dit prachtige exemplaar: Popster;
  2. Deze theme is ook erg mooi, zie: Talon;
  3. Een premium theme die mij ook erg aanspreekt: zie… Character;
  4. Check ook eens deze premium WP-theme (nu – tijdelijk – in de aanbieding voor $19,=) … Sensational;
  5. En nog een verzameling minimalistische themes… zie: WP-tavern.

Ik hoop dat je een keuze zult kunnen maken uit deze gave themes. Laat het me weten of ik je heb kunnen helpen. Succes!
(En bij vragen, aarzel niet om even contact met me op te nemen!)

About the author

Irene

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

Add comment

By Irene
Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

%d bloggers liken dit: