Mijn #FavoriteWP-themesTips: deel 3

M

Ja, ik weet, ik loop wat uit het ritme. Maar ik heb hieronder weer een aantal mooie WP-themes kunnen vinden.

  1. Natuurlijk kan ik het niet laten deze WP-theme (gratis) bij jullie te introduceren: Digitale Pracht. Zo te zien van oerHollandse afkomst;
  2. En dan deze WP-theme (ook gratis), die zou ik zelf zo inzetten voor mijn blog: LoveCraft;
  3. Een premium theme voor $49,= met een aparte lay, is deze: Blocco;
  4. Nou, vooruit dan ook een theme van Themeforest.net: Heart & Style;
  5. En natuurlijk wil ik ook deze producent van WP-themes aanbevelen: Crocoblock.com.

Mocht je om de een of andere reden assistentie willen bij het inzetten van een WP-theme, dan help ik je vanzelfsprekend graag. Just let me know…

About the author

Irene

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

Add comment

By Irene
Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

%d bloggers liken dit: