Mijn #FavoriteWP-themesTips: deel 5

M

Een nieuwe job bemachtigen is nooit makkelijk, of je nu enigszins ‘moet’ zoeken naar een nieuwe broodheer, of dat je op zoek bent naar die nieuwe uitdaging. Hoe leuk is het dan, dat je je persoonlijke site kunt inrichten als curriculum vitae? En hoe makkelijk om louter je domeinnaam als visitekaartje te kunnen overhandigen?

Hieronder geef ik je vijf mooie opties voor je resumé (WordPress-themes):

  1. Deze theme is vanzelfsprekend ook responsive (geschikt voor desktop, tablet & smartphone): Ceevee;
  2. Van dezelfde producent komt deze theme, die ook heel mooi tijdlijn-items weergeeft, Kards;
  3. En met deze theme, Odessa, laat je naast een effectieve, ook een sprankelende indruk achter;
  4. Een heel rechtlijnige WordPress theme als deze, Moticv, geeft heel direct en duidelijk de informatie weer die je wil laten zien;
  5. Tot slot wil ik je deze link met een verzameling van de mooiste cv-themes niet ontzeggen: Tutsplus.com.

Mocht je assistentie nodig hebben bij het instellen van je WordPress-theme, of vragen hebben, aarzel dan niet even te reageren of contact met me op te nemen. Vanzelfsprekend help ik je graag.

About the author

Irene

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

Add comment

By Irene
Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

%d bloggers liken dit: