Mijn #FavoriteWP-themesTips: deel 6

M

Je ziet ze vaak, die WordPress-themes, waarbij als eerst een gigantische slider-afbeelding opvalt. En naar het schijnt, voegen ze niets toe aan je site of SEO (Search Engine Optimization). Vandaar dat vandaag mijn speurtocht begon naar mooie themes zónder zo’n slider.
Hieronder een lijstje van wat mooie premium themes:

  1. Als eerste vond ik dit retro theme, niet al te prijzig, maar wel heel mooi, Letters Rhythm;
  2. Zelf houd ik niet van die typische blokjes blogs, maar het is een rage, dus wil ik deze beslist even onder de aandacht brengen: Mason Rhythm;
  3. Als je houdt van fotograferen, en een mooi Portfolio op wil zetten, is deze: Garnet Creative Portfolio beslist een aanrader;
  4. En StrictThemes heeft daar een hobby van gemaakt, zie ook dit lijstje voor de overige ‘no slider’ themes;
  5. Wat me opvalt is dat de carousel sliders dan wel weer een hype zijn, momenteel, zie bijvoorbeeld deze theme: Blesk Magazine;

Ik hoop dat je een keuze zult kunnen maken uit de schier oneindige mogelijkheden. Succes!
En bij vragen of need for help, aarzel niet om even contact met me op te nemen!

About the author

Irene

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

Add comment

By Irene
Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

%d bloggers liken dit: