Mijn #FavoriteWP-themesTips: deel 8

M

Ditmaal leek het me leuk om een wat goedkopere WordPress themes te checken die onder de $ 20,= zijn geprijsd (dat is excl. BTW). Daarnaast zocht ik vanzelfsprekend op specifiek ‘auteur-themes’.
Hieronder weer een leuke lijst met mogelijke themes die mogelijk tot je verbeelding spreken:

 1. Readly – highly responsive WordPress-theme for blogging, en gratis

  Deze WordPress-theme is zeer minimalistisch en werkt bovenal uitstekend op mobile devices. Check ook eens de overige themes van WPShower.com.
 2. Blognew – A simple WordPress Blog Theme voor $14,=

  Met roterende blogposts bovenin, en Instagram feed onderin, en ook nog mooie deelknoppen ten behoeve van je Social Media, is deze WP-theme zeker ook geschikt voor jou. Bekijk ook eens de rest van deze producent zijn portfolio op Themeforest.net
 3. Anni – An Elegant & Effective WordPress Personal Theme voor $19,=

  Als je op zoek bent naar een mooie grid indeling alsook de mogelijkheid om je Instagram Feed weer te geven, is deze WP-theme zeker geschikt voor jou.
 4. Wanium – An Elegant Multi-Concept Theme voor $17,=

  Met deze WP theme schaf je ook Visual Composer aan, en bespaar je minstens $34,=. Nodeloos te zeggen, dat je met de Visual Composer vele kanten uitkunt, als je niet bang bent om wat te experimenteren met je lay-out.
 5. Uku – A highly flexible and creative WordPress theme voor €18,=

  Met deze theme kun je alle kanten uit, qua magazine style of blog style.

Ik hoop je weer een leuke handreiking te hebben gedaan. Tot de volgende Tips, weer. En oh ja, mocht je vragen hebben, dan ik help ik je vanzelfsprekend volgaarne.

About the author

Irene

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

Add comment

By Irene
Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

%d bloggers liken dit: