Gajes

G

Pinnen bij de bank en super, het is er allemaal wat veiliger op geworden. Voor de banken en winkels inderdaad wel. Hetgeen mij het meest beangstigt, is dat het gajes dat werkelijk kwaad wil, hun aandacht heeft verlegd naar de wat oudere burgers met centjes in die oude sok thuis.
Binnen onze buurt heerst nogal wat onrust, omdat er momenteel veel wordt ingebroken. En aangezien het vakantieseizoen is, lijkt het schorremorrie vrij spel te hebben, getuige de stijging in het aantal meldingen in de betrokken WhatsApp- en Facebook-groepen.
Veiligheid bereikt men niet door muren te bouwen, maar deuren wagenwijd open te zetten, zegt de spreuk.
Om mezelf te beschermen, denk ik dat ik mijn bankafschrift maar aan de voordeur hang…

About the author

Irene

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

4 comments

  • Dat bankafschrift aan de voordeur zou nog wel eens de oplossing kunnen zijn…maar misschien gaat dat gajes er juist dan vanuit dat je die oude sok hebt. Netelige kwestie, maar je hebt gelijk met je stukje. Het dievengilde bedenkt toch altijd weer iets nieuws…zorgelijk.

    • @Ellie: waar ik me het meest zorgen over maak, is dat er overheidsgewijs geen bescherming wordt geboden. Open Brief doen? Gezamenlijk? Als Bloggers Galore? :-/

By Irene
Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

%d bloggers liken dit: