Hoe ondergaat een techgirl een make-over?

Posted on 0 Comments 79 views

Als totale nerd vind ik dat contrasterende tussen de beauty-industrie en de tech-wereld altijd weer fascinerend. Dus ik kan wel stellen dat ik met enige nervositeit plaatsnam in die prachtige witte behandelstoel van Refleqtclinic voor een totale make-over, afgelopen zaterdag.

En ach, ik rommelde altijd maar wat aan met make-up. Toch zint het me niet als ik als die ultimate pet lover hoor dat die producten altijd weer getest worden op totaal onwetende dieren.

Bovendien moet je weten dat ik nog nooit de juiste eye-liner heb gezien of die passende wenkbrauw-mascara, waarvan ik weet dat ze een juiste match hebben met mijn reeds wat ouder wordende en wat fragiele huid. En het vinden van een mooie lippenstift is tegenwoordig een totale bezoeking. Daarnaast staat mijn half-vettig/droge huid oogschaduw eigenlijk niet toe, omdat het resultaat altijd wat korrelig lijkt.

Maar hee, sinds afgelopen zaterdag heb ik het licht dan eindelijk gezien.

Want Refleqtclinic werkt louter met Jane Iredale-producten. Jane Iredale is een producent in Hollywood, die na jarenlange ervaring met make-up voor artiesten een complete mineralenlijn heeft opgezet, wat nadrukkelijk niet getest wordt op dieren. De make-up oogt ook mooi qua uitstraling. En met behulp van deze make-up is het een piece of cake jezelf die ultieme Hollywood-uitstraling te geven. Zonder het gevoel dat je diverse plakkaten aan make-up draagt. Je gezicht vertoont nadien – bovendien – een gezonde glans.

Mijn make-up specialiste, Sophie, bracht de make-up dan ook uiterst professioneel en met aandacht aan. Terwijl ze op de juiste momenten een toelichting gaf.

Ik waande me dan ook dat hele uur lang even in een sereen paradijs. En wat was ik aangenaam verrast, achteraf, over dat volstrekt natuurlijke en glansrijke effect, waardoor ik me die dag een ware beauty queen voelde.

Vanzelfsprekend kon ik het niet laten, om die perfecte eyeliner en wenkbrauw-applicator nadien aan te schaffen.

Ik hoef met deze beschikbare productlijn niet langer te denken dat ik maar wat aanklungel met make-up. Integendeel, ik ervaar mezelf nu zelfs een ware revolutionaire visagiste met deze Jane Iredale-lijn. Zegt het voort. Zegt het voort…

Abonneer je!

Voer je e-mailadres in...

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.

Uiensoep met stokbrood & kaas voor de lunch! Lekkah

Uiensoep met stokbrood & kaas...

Home made crème brûlée! Mjammie

Home made crème brûlée! Mjammie

[#WOT: ] Van de week was alweer de laatste #Blogpraat. Na al die jaren een vaste prik te zijn geweest, voor zovele bloggers onder ons, is het chatuurtje op de maandagavond helaas... https://ipixtitude.com/wot-deel-8-blogtools/

[#WOT: ] Van de week...

Nieuwe coupe?

Nieuwe coupe?

[Blog:] In het Verenigd Koninkrijk woedt een storm nadat Caroline Flack (40) zichzelf van het leven heeft beroofd, na woelige tijden. Naar het schijnt had ze een relatie met een jongere man, Lewis Burton (27). Die ze bijna het hoofd had... https://ipixtitude.com/even-over-carolines-law/

[Blog:] In het Verenigd Koninkrijk...

Scroll Up
%d bloggers liken dit: