Iemand moet het doen, lief zijn voor Babyboomers (in 120 woorden)

I

Heel af en toe hoor ik sommige politici vage kreten roepen over ‘BabyBoomers’. Dat is die generatie ouderen, die altijd flink gespaard hebben en die we nu liefst kaal willen plukken.
Met boel wijsheid & kracht, hebben ze de Tweede Wereldoorlog van vrij dichtbij meegemaakt. Hebben een of meerdere relaties gehad, kind(eren) op de wereld gezet en ze ook weer los moeten laten. De komst van de auto, het vliegtuig, een hele computerindustrie, hebben ze aan zich voorbij zien trekken, wat toch wel een hele evolutie is geweest.
Ze hebben de wereld weer op poten gezet door keihard te werken. Hebben de AOW van zichzelf, maar ook die van hun eigen ouders, bekostigd.
Mag ik dan spontaan liefde en dankbaarheid koesteren?

About the author

Irene

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

Add comment

By Irene
Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

%d bloggers liken dit: