Introductie: FB-groep/Forum Schrijfcoaching voor Bloggers

3

Ook wel eens behoefte aan schrijfcoaching? Er is nu een Forum: Schrijfcoaching voor Bloggers voor als je eens onzeker bent over je schrijfstijl of -wijze of (zelfs) -talent? Heb je moeite met, of twijfels over plot, opbouw of toon van je pennenroerselen? Of wil je misschien ‘gewoon’ wat (positieve) feedback op jouw ontboezemingen? Zie:
facebook.com/groups/schrijfcoachingvoorbloggers/.

Wat doet dit forum voor jou?

Het is een forum voor mede-bloggers voor vragen/advies/check met betrekking tot o.a.:
– je taaltechniek, etc.

En of het verhaal:
– lekker loopt;
– beeldend genoeg is;
– uitnodigt om verder te lezen;
– spannend genoeg is, etc.

En overige vragen die bij het schrijven van blogs aan de orde komen. Graag zien we passages van je blog tevoorschijn komen, waarop wij gericht antwoord kunnen geven op jouw gestelde vra(a)g(en).

Aan board van het beheerdersteam

Meld je aan!

En zie met eigen ogen wat het voor jou, je schrijfstijl en je blog zal doen.

Je bent uiteraard van harte welkom!!

Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Paul schreef:

    Leuk, ik heb me zojuist aangemeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: