Kiss of Fire

K

Voor wie het nog wist, ik drink graag koffie. Op kantoor was het des middags altijd een pijnlijk moment voor me, als er louter thee werd geschonken.
Ik kan dan vilein reageren à la Youp: “thee drink je in de kerk”, naast Buckler. Thee weet dat, want geheid stik ik zowat de moord door verslikking als ik me er al aan waag. Nee dan koffie, dat is naast rode peper, likeur, en zonneschijn, toch wel het betere werk.
Vakantie vieren doe ik dan ook liefst in Italië, want daar begrijpen ze dat. Waarschijnlijk omdat naast hun eten, wijn en koffie alles voortreffelijk smaakt. Wat vraagt om herhaling.
Italië is net als hun ijsjes en mannen. Je lust er wel twee.

About the author

Irene

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

4 comments

    • @Mies: Whahaha (leedvermaak mijnerzijds). En euhm… hier om de hoek is een Italiaanse ijsboer… Nee, niet om je lekker te maken! Echt niet.

    • @Sonja: Wat leuk om dat te mogen lezen, op de vroege morgen. Hier ook.
      En btw: ik zag tot mijn grote schrik dat ik je nog moest toevoegen aan mijn Blogroll hieronder rechts. Bij dezen! :-)

By Irene
Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

%d bloggers liken dit: