Mijn 5 vragen aan @firtsvalklove

M

Als er iemand is die mijn nieuwsgierigheid opwekt, dan is het wel deze prachtige vrouw. Ingeborg Baumann schrijft ook voor dedagelijksespiegel.nl en ik heb voor jullie een mooi nieuwtje, Ingeborg is als tekstschrijver/journalist inzetbaar.
Ze vulde mijn vragen als vanzelfsprekend op haar eigen ludieke wijze in en bij dezen laat ik haar aan het woord:

Wie is de bitch?

Ingeborg Baumann (2) ~ MightyMusings.nl
van het profiel op Facebook van Ingeborg Baumann

Zo sta ik wel bekend, als een bitch met een grote muil. Ik neem in ieder geval geen blad voor mijn mond, dat mag duidelijk zijn.

Maar ik ben ook een feeks naar mezelf toe. Niets wat ik doe is helemaal goed, ik heb weinig discipline, schrijven kan iedere huisvrouw en een relatie kan ik niet in stand houden.
Dat alles komt ergens vandaan en diegene die ik het meest in maling neem met dit gedrag ben ik zelf. Ik werk daar aan. Als ik het tenminste niet te druk heb met overleven.
Buiten dit alles ben ik een lekker wijf, van binnen en van buiten. Je kunt best met me lachen en ik kan heel goed luisteren en troosten zonder te oordelen. Ik heb toptieten en een helder verstand.
Het begon allemaal redelijk hoor. Hoewel ik op de middelbare school niet bij de kakkers en ook niet bij de hippies hoorde. Ik had een oranje Puch, geen paarse. Snappen jullie dat nog?
Ik ben ook uiteindelijk gewoon twintig jaar getrouwd geweest met een verzekeringsmeneer en mocht echt op alle koffieochtendjes komen van de buurtjes. Tot ik niet meer kon.
Letterlijk op was. Dat was zeven jaar geleden. Sindsdien ben ik er niet beter op geworden. En dan heb ik het niet alleen over materiële zaken. Niets is meer zeker in mijn leven, alles staat dag in dag uit op losse schroeven.
Hoewel ik nog steeds uiterst grappig ben.
Denk ik een vaste baan te hebben die precies in mijn straatje ligt, contract niet verlengd.
Ik ben de bitch volgens hen.
Denk je na een relatie te hebben gehad met een psychopathische narcist enige mensenkennis te hebben opgedaan, betrap je de volgende met een ander in bed.
Ik ben de bitch volgens hem.
Waarmee ik maar wil zeggen dat het lekker leven is binnen de lijnen. Maar dat ik dat niet kan.
Ik heb wel een beeld van de toekomst en dat heb ik lang niet gehad, durfde ik niet. Want ik ga gewoon geld verdienen met schrijven. En het hartstikke lief en leuk hebben met die mensen die goed voelen om me heen.
De rest kan mijn rug op.
Ik ben de bitch.

Over mij

Irene

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

3 Reacties

Door Irene
%d bloggers liken dit: