Mijn alter ego

M

Wereldwijd kun je zo’n vijf dubbelgangers hebben, en hier in de buurt heb ook ik een alter ego.
‘Het’ zingt in een achtergrondkoortje van een bandje, wat toch wel een geheime ambitie is, als ik maar zuiver van volume zou zijn.
‘Het’ dost zich nogal flamboyant uit en doet verder alles wat ‘verboden’ is.
Af en toe bekruipt me dan zo’n hevige nieuwsgierigheid met vragen als: wie, wat, waarom, hoe, wanneer und so weiter.
Wat grappig is, ‘het’ herkent mijn familie en vrienden niet. Zodat men mij er op aanspreekt, dat ‘ik’ me merkwaardig gedraag en niet terugzwaai als men me gedag zegt.
Vaak heb ik – grijnzend – veel toe te lichten. Omdat dat stoute en extravagante me potjandorie hevig fascineert…!

Over mij

Irene

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

Ik wil reageren

%d bloggers liken dit: