Mijn sarcastisch dromenland

M

Zelfs mijn dromen zijn ambitieus. Vanmorgen werd ik badend in het zweet wakker, en herinnerde me nog elk woord en de gebeurtenissen van de afgelopen droom.
Ik had een wat sarcastische column over die mannetjesputter die doorgaat als Donald Trump geschreven, hetgeen viraal ging, en zelfs vertaald werd.
Blijkbaar leeft dat sterk bij mij, voornamelijk omdat Trump heeft gemeend dat elke vrouw blij is als ze bij haar ‘pussy’ gegrepen wordt (alsin #IHAVE).
Dus eerlijk, heel complimenteus was mijn column niet. En zelfs op Twitter reageerde onze @POTUS beledigd.
Waarop mijn ludieke antwoord was: “Oops, that grabbed you by the balls, didn’t it?
Dat ik daarop direct beloond werd, niet eens door een ontvolging, maar een block voor het leven…

Over mij

Irene

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

2 Reacties

Door Irene
%d bloggers liken dit: