Ode aan: @MiesHuib

Vanmorgen werd ik verblijd door een nieuwe volger. Hem lees ik zelf heel graag. Waarom? Hij schrijft met dat vleugje humor en zelfspot. Hij schrijft, zoals ikzelf ook graag zou schrijven: Mies.

Of het nou een blogpost over dat interessante boek is, of over zijn doorweekte tochten op de fiets, of zijn innige relatie met zijn viervoeter, tussen de regels door lees ik altijd weer die verfijnde schrijfkunde en wenste ik dat deze blogpost nooit ten einde zal komen.

Ik, en jij, moesten hem een tijdje missen omdat zijn expertise elders werd vereist, maar hij maakt weer een comeback. Dat zijn toeters en bellen maar lang als muziek mogen klinken, en dat dat verrekte alfabet hem opnieuw los laat gaan…

3 Comments

 • Ellie Schmitz
  Posted 12 april 2018 09:51 0Likes

  Ook ik lees Mies ontzettend graag. Leuk dat je hem in het zonnetje zet!

 • ingridvdk
  Posted 12 april 2018 11:40 0Likes

  Ha, ik lees Mies ook graag en ben blij dat hij weer actief is. Blij jou hier ontdekt te hebben!

 • Mies Huibers
  Posted 12 april 2018 17:29 0Likes

  Van zo’n veer wordt een mens nou vrolijk. Om hier extra van te kunnen genieten, begin ik gewoon een dag eerder aan mijn weekend.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:

[mc4wp_form id="449"]