Onschuldig, totdat het tegendeel…

O

Eigenlijk had ik er niets over willen roepen, de zaken die nu aangespannen worden tegen Bill Cosby. In ieder geval niets, voordat er een uitspraak of meerdere is/zijn. Maar wat als je zelfs daarover twijfels zou hebben? Ik heb al diverse keren meegemaakt dat ook die niet altijd zuiver zijn.
Nu sta ik er nogal ambivalent tegenover. In eerste instantie dacht ik, hoe makkelijk is het eigenlijk om iemand kapot te maken?
Nu er meerdere dames aan de bel trekken vanwege zijn escapades op het gebied van seksueel misbruik, begin ik toch een weinig te twijfelen.
Ik twijfel niet eens aan de waarheid van zaken. Ik twijfel aan het verstand van een man als Bill Cosby. Hoe komt het dat een man van dermate proporties zich zo handhaaft? Is dat een machtspel? Waarom zijn heren – zodra ze een bepaald niveau bereiken – niet langer in staat om hun penis te bedwingen?
En ik moet eerlijk bekennen dat ik toch enigszins teleurgesteld ben in de beste man. Dat je dat al durft te zeggen, terwijl er nog niets in zijn voor- of nadeel is beslist.

About the author

Irene

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

3 comments

  • Ik dacht ook altijd,”wat een leuke man”! Zo zie je maar weer dat er aan een gezicht,gedrag niet altijd het juiste kan worden afgelezen. Schijn bedriegt! Maar waarom pas na zo’n lange tijd,vraag ik me af?
    Zal dat altijd angst zijn van de slachtoffers? Is toch zonde. Indien eerder bekend,waren er minder slachtoffers geweest,al is 1 er al 1 teveel!

  • Ik ken hem niet, en wil hem ook niet leren kennen.
    Ik dacht ook eerst: makkelijk doel, maar nu ….
    Waarom zou het een leuke man zijn? Omdat hij op tv is?
    Eigenlijk, als het waar is, is het puur machtsmisbruik!

By Irene
Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

%d bloggers liken dit: