Op stoom (Gedichtendag 2012)

O

Vanmorgen uit bed gerold
Met wat koffie en sigaretten gesold
waarna ik moest bepalen mijn levensweg
want wat komt daarvan terecht?
Mijn huishouden moest danig op de schop
maar liever ging ik naar Pukkelpop
uiteindelijk heb ik naar tevree
mezelf gered uit de puree.
Nu zit ik hier wezenloos te staren
en op een beeldscherm te verhalen
wat ook weer mijn levensmotto is
en rook daarbij een joint van cannabis.
Ik laat het idee maar lekker varen,
want kan er niets zinnigs uit halen,
liefst schrijf ik blogjes van hoezee
opdat u lachend moet naar de plee!

Over mij

Irene

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

Ik wil reageren

Door Irene
%d bloggers liken dit: