Open brief aan Pijnstillersproducenten

O

Chronisch pijn hebben smeekt om vooruitstrevender medicatie. Het wil namelijk wat, als je bloedverdunners moet slikken de hele rest van je verdere leven. Dan verval je tussen een doodgewoon paracetemolletje of twee tot maximaal acht per dag, of je mag leren vliegen met morfine in de diverse vormen.
Want, nee, daar tussenin, mensen daar valt geen eer of ander recept te behalen.
Ik vind dat van de zotte.
Maar natuurlijk weet ik dat alles rond zorgverzekeringen die verrekt nare uitspraak ‘ONTzorging’ betreft, en dat het ook daar – louter – om geld draait.
Mijn optimisme wil echter, dat chronische pijn niet het einde van de wereld hoeft te zijn, maar met een nog uit te vinden ‘nieuw medicijn’ juist een mogelijk begin.

About the author

Irene

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

4 comments

 • Heb je al cannabis en dan eigenlijk speciaal thc olie gebruikt? Als je dat goed combineert met cbd olie dan kun je vrij goed blijven functioneren, lees; dan wordt je niet zo superrelaxed dat je je nergens op kunt concentreren!
  Je wordt er niet high van zoals wel van het roken, de high die ze soms als effect beschrijven is meer een down; je wordt slaperig en heel relaxed en een beetje emotieloos! Niet echt een high dus. Als je dit wilt of meer wil weten laat me het maar even weten, ik heb wel een adres waar je thc olie kunt krijgen met een goed werkzaam thc percentage!
  Laat me het maar even weten okay!
  Groet, Bastiaan

  • @Bastiaan: Ah, nee tot dusverre wel CBD druppels (Cannabidiol) geprobeerd om de slaap te vatten… Dus idd, lijkt me jouw tip wel de aangewezen weg… Graag, dank alvast!!

   • Hoi Pix,
    Ik weet niet of je zelf een adres hebt, maar hier:
    https://snsh.eu/
    kun je terecht voor medicinale thc druppels. Als je lid of sponsor wordt voor 1 euro per jaar kun je hier thc druppels “light” of in jouw geval beter “strong” bestellen voor een goede zeer redelijke prijs. Zelf bestel ik voor mijn vriendin de cbd bij de mediwiet shop hier: https://www.cbdshop.nl/
    Dit omdat hier en goedkopere, maar ook zuiverdere cbd verkrijgbaar is. De man die de zaak runt heeft zoveel verstand van zaken dat ik dit adres voor cbd meer vertrouw. Bij snsh kun je ook cbd krijgen, maar dat zijn kristallen en als ik de mediwiet man goed begrijp verlies je door het maken van die cbd kristallen veel natuurlijke cannibinoide bijsubstanties. En ik zelf denk dat we niet moeten proberen om de natuur te “outsmarten”! Dat laat ik aan de pharmaceuticals over en die vertrouw ik niet! Ik hoop dat je hier je voordeel mee kunt doen! Succes en beterschap gewenst!

By Irene
Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

%d bloggers liken dit: