Opsteker van de week naar @electricluna en een open brief aan dé top magazines

O

Al jaren vraag je je af waarom @ElectricLuna nog niet dat aanbod heeft gehad om maandelijks in een van de topbladen een column neer te zetten? Ik ook. Zo vaak dat ik maanisch.com of climaximaal.nl lees en denk dat hier een talent zit die verdient ontdekt te worden. Men laat hier beslist een kans liggen.
En ik vind dat zo jammer dat ik in staat ben zelf die aanbeveling te pennen. Als volgt:

Beste dames en heren,
Vaak lees ik columns in uw top magazine maar vind dat daaraan nog best wat sprankelenders en notabene leesbaarders kan worden toegevoegd.
Heeft u al eens een blik geworpen op de site van mijn collega @ElectricLuna, namelijk maanisch.com of climaximaal.nl? Ziet u – net als ik – mogelijkheden om dit tot op heden onontdekte talent een mooi plekje te bieden als columniste?
Ik weet zeker dat uw magazine in achting zal stijgen. En niet alleen qua verkoopcijfers.
Dus kom eens uit uw grot, kijk eens verder dan uw neus lang is. Dit is waarschijnlijk het moment dat u een grote slag kunt slaan.
Ik hoor graag van uw bevindingen.
As ever,
Irene

Zo! Die staat. En nu maar hopen dat men de tijd neemt om inderdaad te reageren…

Over mij

Irene

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

7 Reacties

Door Irene
%d bloggers liken dit: