Een oude laptop en wat Windows10 geheimen

E

Een oude laptop voorzien van Windows10 Home, en dan naar Pro en dan weer naar Enterprise upgraden, het kan allemaal, als je de juiste productcodes via Google opsnort. Voor de liefhebbers, ik heb ze hier voor je liggen. Maar kan die codes hier niet zonder meer weergeven, want dan wordt Microsoft vast erg boos en riskeer daarmee een blokkade van die ander bobo: namelijk Google. Ik houd ze dus even geheim…
Het punt is dan nog dat je die Windows10-versie moet activeren, met weer een andere productcode. Gelukkig zijn er geduchte productcode-generators voor te vinden via Google, maar het punt is dan wel dat je tegelijkertijd boel Trojan malware binnenhaalt. En ook daar zijn geschikte malware killers voor.
Houd tegelijkertijd in de gaten dat Windows Defender het blijft doen, want die wordt uitgeschakeld door die boel malware. Met wat kleine tricks kun je die weer in eigen beheer krijgen. Voor info, mail me.
Dat is wat me de afgelopen dagen is opgevallen sinds Windows10 op 29 juli jl. achter een betaalmuur ging. Ik begrijp ineens een heleboel meer…

Over mij

Irene

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

4 Reacties

Door Irene
%d bloggers liken dit: