Over die liederlijke (douche)bag

O

Zag ooit een fragment over onze George Baker op tv. Deze stoere man instrueerde zijn vrouw tussen neus en lippen koffie te maken voor zijn ‘gasten’.
‘Klik’ deed mijn afstandsbediening, conform de instructie van mijn rechterwijsvinger en ik was weg.
Hij is nog van de oude stempel, onze George, naar blijkt. Kan ik niet goed tegen, bedacht ik me nog deze week. Want zag de nieuwe reclame met George voor de Lidl voorbij komen. Ik weet dat reclame mág ergeren. Zoveelste beter voor de verkopen van dat product.
Hoe slim dat liedje ook is aangepast, zowel ik als de rest van de wereld weet dat George zelf nooit zijn broodjes zal inslaan bij de Lidl.
Kan zijn vrouw best zelf…

Over mij

Irene

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

2 Reacties

Door Irene
%d bloggers liken dit: