Overdrive

O

Op een typisch zonnig getinte zaterdag is het natuurlijk bizar gezellig als je @MetroPaulNL (dank, Paul!) ergens gezellig mag treffen op een terrasje. De zon op mijn toet, een biertje op tafel gevolgd door een lekkere lunch, maakten dat ik de rest van de dag hypervrolijk was.
Dat hyperen gaat bij mij nog wel een paar uurtjes gestaag door, want ik wilde nog wat klussen. Deze week ging (heb je het gezien?) @MichielGeurtse over op WordPress op eigen domein, ook @HJWdeWit over op een nieuwe theme. Met het motto: ‘Het is nooit zo kant en klaar, of het hapert hier en daar’ zijn er altijd nog wel wat kleinere dingetjes wat de aandacht vraagt.
Slaperig als ik was, toog ik gisteravond naar bed, en probeerde de stilte te omarmen. Het helpt dat mijn feline vriendjes dan altijd even komen knoerten, van het aaien en strelen raak ik pardoes at ease. En ineens was daar dat visioen. Een beeld dat me heel helder voor ogen kwam te staan. Enfin, om een lang verhaal kort te maken, hier staat ook (alweer?!) een nieuwe lay-out.
Je moet het me maar vergeven. Mijn brein schijnt momenteel niet in een schrijfstand te verkeren, maar in een creatieve designmodus. Ik vergeef het mezelf dan maar wel in het kader van zelfontplooiing. Al stel ik mezelf nu reeds de vraag, of dit weer zo een tijdelijke bevlieging is, of juist dat blijvertje. Wie zal het zeggen?

Over mij

Irene

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

2 Reacties

Door Irene
%d bloggers liken dit: