Per man X 3 bomen

Per man X 3 bomen ~ iPIXtitude.com
Afbeelding van Free-Photos via Pixabay.com

Ow, ik ben me niet zo bewust van de discussie die thans in bepaalde mate woedt over het klimaatverandering versus het weer. Ik weet dat die discussie iedere keer weer oplaait, dat dan weer wel.

Maar ik vind die discussie maar weinig innovatie brengen. Ergens denk ik, hoop ik, dat als we nu allemaal, voor elk levend mens, en wellicht ook voor hen die deze eeuw en de vorige verlaten hebben, een paar bomen planten. Zo’n drie stuks per persoon. Komen we dan een heel eind?

Op dat precieze moment dat ik dat dacht, kwam dit nieuwtje over EthiopiĆ«’s 220 miljoen bomenplanten record, en wist ik me direct geruggensteund.

Wat denk jij? Die drie bomen per persoon? Dat moet lukken, toch?

%d bloggers liken dit: