Bellissimo

De laatste tijd overkomt me steeds vaker dat gelukzalige gevoel, en dan bekruipt me de ongeldige reden – ik weet – dat je dat niet steeds moet beschrijven. Want wordt ook wat saai op den duur. Natuurlijk zijn er wel kleine irritaties, maar ik vraag me vaak af of die niet te relativeren zijn. Of ik daar dan wel een blogpost aan moet wijden. En aangezien ik te vaak die vraag met ‘nee’ beantwoord, schrijf ik steeds minder.

Bovendien twijfel ik steeds vaker aan het elke dag bloggen, want heb ik wel elke dag iets – bijzonders – te melden? En twee, zit men daarop te wachten?

Dus sla ik weer aan het frรถbelen als ik in het holst van de nacht hyper wakker word. En pas ik een theme zodanig aan dat alles met een eventuele update verloren raakt. Ik houd ervan, losbandig te leven. Vandaar die Leeuw bovenin mijn header… het verklaart vast mijn ascendant Leeuw-zijn, en gruwelijke empathie voor tijgermotiefjes in kleding, interieur-accessoires en zelfs op mijn blog. De familie grinnikt erom, dus dat mag jij ook.

Qua webdesign ben ik erachter gekomen dat ik een grote voorliefde heb voor de slankere lettertypes die ik liefst in font-weight: 200-300 zet. De Google fonts directory is een goede bron, maar er zijn natuurlijk nog veel mooiere fonts dan deze ‘Exo 2’.

Het punt is vaak dat ik รบren bezig ben om aan een site te frรถbelen veel interessants tegenkom, en dat zou kunnen beschrijven in een blog, maar dat ik aan het eind van de rit dan te uitgeput ben om nog inspiratie te vinden om over te bloggen.

Ik denk dat ik deze theme voorlopig even wil aanhouden. Nu denk ik dat bij elke theme die ik neerzet, maar daar ben jij als lezer vast al aan gewend? Zo niet, dan toch…

Abonneer je!

Voer je e-mailadres in...

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 Comments
 • Martha
  6 mei 2015

  Hij staat er weer mooi bij dame. En keep on blogging! Juist die alledaagse dingen mooi opschrijven is de kunst ๐Ÿ˜‰

  • Irene aka Pix
   10 mei 2015

   @Martha: Precies, that is state of the art. Toch twijfel ik enorm vaak, terwijl de mooiste onderwerpen dan blijven liggen… ๐Ÿ˜‰

 • Saar
  6 mei 2015

  Als er iets is wat ik stilaan begin te verwachten is dat er elke keer dat ik je blog bezoek een nieuw theme op staat ๐Ÿ˜‰

  • Irene aka Pix
   10 mei 2015

   @Saar: LOL ๐Ÿ˜‰ Ik verwacht het van mezelf ook, zo langzamerhand, en word gillend gek van al die keuzes moeten maken. ๐Ÿ˜‰

 • Luna
  6 mei 2015

  HAHAHAHA! Jij en een theme een tijdje aanhouden! HAHAHAHAHA!

  • Irene aka Pix
   10 mei 2015

   @Luna: Hahaha. In een vouw ligt om je humor daarom. LOL. ๐Ÿ˜‰

 • Marjanne
  6 mei 2015

  Jouw blog style is verrassend en niet saai!!! Jouw Theme (s) helemaal niet. Een tijger, een leeuw met streepjes is fijn om naar te kijken… Je zet je talent van bloggen elke keer weer in een nieuw jasje. Ik vind het leuk!

  • Irene aka Pix
   10 mei 2015

   @Marjanne: Dank u. En fijn dat je het wel kunt waarderen… ๐Ÿ˜‰

 • Diana
  6 mei 2015

  Elke dag een ander thema was toch jouw handelsmerk? ๐Ÿ˜‰

  • Irene aka Pix
   10 mei 2015

   @Diana: Ja indeed een handelsmerk. Die had ik nog niet. ๐Ÿ˜‰ Nu wel…

 • Rianne
  6 mei 2015

  Ik ben dol op alledaagse dingen. Die maken het leven vaak mooi.

  • Irene aka Pix
   10 mei 2015

   @Rianne: Alledaagse dingen – vind ik – relativeer ik maar al te graag in plaats van ze mooi te beschrijven. ๐Ÿ˜‰

 • Barbara
  6 mei 2015

  Knap hoor dat je elke dag kan bloggen. Ik doe het je niet na.
  En als je blogt, ontwikkel je je. Dus: ga door met die veranderingen!

  • Irene aka Pix
   10 mei 2015

   @Barbara: Da’s wel waar. Hoewel ik altijd m’n best moet doen om inderdaad vernieuwend te blijven. ๐Ÿ™‚

%d bloggers liken dit: