Broekzak

B

Vind het tamelijk bewonderenswaardig als ik zie hoe – zowel de dames als heren onder ons – men schijnbaar achteloos hun smartphone in hun achterzak propt, al wandelend en fietsend.

Ik zou maar bang zijn, dat ik het ‘ding’ achterover in de wc zou verliezen. Zo pardoes het pleewater in, gezellig gezamenlijk met je uitwerpselen. Blègh. En dat je dan het ding glorieus dágen kan laten drogen, maar dat het blijft stinken. Dat vervolgens zo’n smartphone ook boeren of winden zou laten, om je dit voorval nooit te laten vergeten.

Of dat ik het ‘ding’ door de beweging van mijn toch al riante achterwerk zou verliezen, met als gevolg dat het in duizend-en-één stukken uit elkaar valt.

Nog bewonderenswaardiger vind ik het als men tijdens het fietsen gewoon de smartphone bedient. Ik vraag me af, of daar cursussen in worden gegeven? Want ikzelf zou het echt niet kunnen presteren om die feun niet uit mijn handen te laten kletteren onder het rijden.

Zou het een kwestie zijn, dat men zich goed verzekerd weet?

Hoe doen jullie dat nou?

Over mij

Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

10 Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Pix
%d bloggers liken dit: