Koffie

K

Sinds gister ben ik de übertrotse bezitter van een Nespresso apparaat. En nee hoor, dat heeft helegaar niets te maken met George Clooney of die geinige commercials waarin hij voorkomt. Nee, echt niet. Ik vibreer gewoon op koffie, naast rock ’n roll. Het zijn zo van die dingetjes die je op gang houden, en met mijn nachtelijke dwalingen – of liever: het vroeg wakker worden door briljante ingevingen – ook die typische wakker-houd stimulans.

Zo’n apparatus terriblus houdt me dan ook nauwkeurig op de hoogte, want in het afvalbakje kunnen maar zes gebruikte cups. Dat aantal heb ik inmiddels allang weggeslurpt, geloof ik. En dat leidt steeds weer tot iets, tot meer.

Gisteravond lag ik als een oud wijf maar heel even een powernap te doen, en werd wakker met een idee. Ga child themes maken van bestaande WordPress-themes. Dus toog ik geheid aan de slag omdat er dan gelijk een voorbeeld moet komen. Ik koos voor Zopit theme. En het child theme dat ik ervan maakte staat hier. Mocht je interesse hebben, geef dan even een gil, dan ontvang je de ZIP-file per omgaande. Of als je interesse hebt in een andere theme-bewerking, dan mag je dat ook laten weten. Ik ben de beroerdste nog niet, al zeg ik ’t zelf.

En terwijl je dan makkelijk zo’n dertien koppen stevige koffie inneemt, plopte er nog een idee op. Ik ben zeer tevreden met deze WordPress-theme. Alleen die grijze achtergrond, daar wilde ik nog iets mee. Dus bedacht ik een tekst, en propte die op de site van de Word Cloud Generator, nam die download op in een Logoist app bestand en wijzigde iets aan de kleurstelling. Et voilà, het staat hierachter.

Men roept altijd maar dat dat stuiteren van koffie niet zo gezond kan zijn, maar ergens geloof ik dat mede vanwege mijn koffie-inname vandaag so awesome wordt, dat gisteren gewoonweg groen ziet van jaloezie.

En, als jij ondertussen de zon even aanzet, dan neem ik er nog eentje…

Over mij

Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

3 Reacties

Door Pix
%d bloggers liken dit: