Koopdrang

Vandaag zit ik vlak vóór de aanschaf van zo’n sparkling sodastreamer, moet ik je eerlijk bekennen. Ergens lijkt het me een toffe investering, temeer daar je tegenwoordig ook van die kleur- en smaakstoffen kan toevoegen.

Want van nature ben ik geen genotszuchtige waterdrinker. Ik vind echter, dat de tijd daar is, dát wel te worden. Ook op het gebied van duurzaamheid lijkt het me een zinnige investering. Je spaart de aanschaf van veel emballage op en dat besteed ik dan aan die sodastreamer.

En nu twijfel ik dus oprecht, of ik dat ding online zal bestellen of fysiek in een winkel. Aangezien de winkels het tegenwoordig pittig te verduren hebben met al die webshops, geloof ik dat mijn voorkeur er naar uitgaat toch gewoon een winkel binnen te stappen en daar die aanschaf te doen.

Of dat het universeel rendement van een winkel baten zal, dat durf ik dus niet te garanderen. 😉

Ik zal op een later tijdstip een uitvoerige review geven van mijn belevenissen met mijn kersverse sodastreamer. Wordt vervolgd.

Abonneer je!

Voer je e-mailadres in...

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Comments
 • Rianne
  24 februari 2019

  Ik drink het spul zo uit de kraan. Soms, heel zelden, met een vleugje ranja er in.
  Ga maar naar de winkel. Al dat geintermep is slecht voor de middenstand. En de middenstand is zichtbaarder dan bol. dinges

  • Irene
   24 februari 2019

   @Rianne: Check, done. Als water heel koud is, durf ik het wel aan, maar die sparkles erin zijn echt aan te bevelen ook hoor. 😉

 • Peter De Vos
  25 februari 2019

  Ik las ooit ergens dat je kraantjeswater best enkele uren in een open kan in de koelkast plaatst. Zo vervliegen alle chemische geurtjes zoals chloor en krijg je heerlijk lekker en koel drinkwater.
  Ik gebruik de Sodastream al jaren en het is best handig. Geen gedoe meer met plastic flessen.

  • Irene
   25 februari 2019

   @Peter: Ha welkom en dank voor je reactie. Ja, het lijkt mij dat de Sodastream en ik ook wel eens best friends gaan worden. 😉

%d bloggers liken dit: