Lief

Kan het niet helpen, om af en toe wat oudere blogposts door te lezen. Ik lees dan altijd wat ik niet schreef. Ik vat iets kort samen, zonder al teveel uit te willen wijden. Stel je eens voor dat je een blogpost pent wat eens langer dan vijfhonderdenéén woorden is. Is dat wel goed voor je SEO? Of dat je ongemerkt als een of andere tut hola overkomt. Brrrr, nee, mij niet gezien.

Gisteren zat ik de hele dag verdiept in een iPad Air puzzel, die ik van iemand heb gekregen. Het is een prachtding. Zo eentje waar ik altijd al bij liep te kwijlen. Edoch, het ding komt van een refurbished store, en is dus niet honderd procent. Zo kreeg ik Facetime en iMessage niet aan de praat, zelfs niet met de duizenden oplossingen die je via Internet worden aangereikt. En kijk, daar slaat mijn bijna obsessieve brein van op tilt. Dus gebeld met iCentre, een bezoek gebracht aan de Apple Store, waar ik werd doorverwezen naar Apple Support. Maar ook hen wil het niet lukken. Mijn gefrustreerdheid gaat dan door het plafond. IK.WIL.DAT.HET.POTDORIE.WERKT. Maar natuurlijk weet ik dat je web.whatsapp.com kunt instellen op Safari. En er is ook iets als Skype of godbetert.

Of dat stomme Klik aan/Klik uit systeem wat ik hier in huis had geïnstalleerd. Op afstandsbediening alle lichtknoppen kunnen beheersen is geweldig. Als het werkt. Het is nog grappiger als iemand binnen dit appartementencomplex op hetzelfde kanaal vibreert, en dat mijn lampen worden uitgedaan als ik ze aan wil of andersom. IK.WERD.DAAR.DOL.VAN. Dus heeft broerlief me verlost uit dat lijden en een doodgewone dimmer ingezet.

Ik zit daar eens wat over na te denken. Dat pertinent alles willen oplossen, dat constructieve uitknobbelen, en het slimmer willen zijn dan techniek, dat zegt iets over mij. Het staat bijna synoniem aan mijn frustraties op ander gebied. Naast dat ik me er helemaal in kan verdiepen, zoals ieder ander een boek ter hand neemt.

Waar ik maar mee wilde vertellen dat dat ten koste gaat van mijn aangeboren beminnelijkheid. Als men me bezig zou zien, op dat verkeerde moment, zou men vast niet twijfelen aan de noodzaak van een gedwongen opname. Maar gelukkig, hoef ik die idee-fixes niet altijd te beschrijven, en kan ik jullie laten denken dat ik toch best wel constructief en lief ben qua oplossingsgerichtheid.

Maar mijn muze, die weet wel beter…

Abonneer je!

Voer je e-mailadres in...

Wat denk jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Iedere keer als ik mijn toilet bezoek, springt De Bink in het kleine wasbakje om even water te drinken!

Iedere keer als ik mijn...

Mijn favo voedsel maar weer ‘es op tafel gezet!! Mjam.

Mijn favo voedsel maar weer...

Jihaa, ‘t is me gelukt me voor 12 u aan te kleden... behalve die sloffen dan, maar dat vergeef je me vast wel...

Jihaa, ‘t is me gelukt...

Kat houdt geen afstand, hoeft wat mij betreft ook niet! 😘

Kat houdt geen afstand, hoeft...

Nieuwe aanwinst, zie die prachtige pluimen (rechts vd klok)

Nieuwe aanwinst, zie die prachtige...

Bij ons op de laan is het al Lente!!

Bij ons op de laan...

%d bloggers liken dit: