Een oude laptop en wat Windows10 geheimen

Een oude laptop voorzien van Windows10 Home, en dan naar Pro en dan weer naar Enterprise upgraden, het kan allemaal, als je de juiste productcodes via Google opsnort. Voor de liefhebbers, ik heb ze hier voor je liggen. Maar kan die codes hier niet zonder meer weergeven, want dan wordt Microsoft vast erg boos en riskeer daarmee een blokkade van die ander bobo: namelijk Google. Ik houd ze dus even geheim…

Het punt is dan nog dat je die Windows10-versie moet activeren, met weer een andere productcode. Gelukkig zijn er geduchte productcode-generators voor te vinden via Google, maar het punt is dan wel dat je tegelijkertijd boel Trojan malware binnenhaalt. En ook daar zijn geschikte malware killers voor.

Houd tegelijkertijd in de gaten dat Windows Defender het blijft doen, want die wordt uitgeschakeld door die boel malware. Met wat kleine tricks kun je die weer in eigen beheer krijgen. Voor info, mail me.

Dat is wat me de afgelopen dagen is opgevallen sinds Windows10 op 29 juli jl. achter een betaalmuur ging. Ik begrijp ineens een heleboel meer…

0
0

DELEN MAG:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on whatsapp
Share on email

WAT JE NIET WIL MISSEN:

REACTIES:

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over mij

picca moiHee hallo, ik ben Irene, bijnaam Pix en blog sinds 2002. Af en toe vind ik het heerlijk om in het toetsenbord te klimmen en alles lekker van me af te schrijven. In het kader van die geweldige flow, je-weet-wel. Ow… en mijn haar zit ook altijd goed… Lees meer.

REACTIES
Scroll Up

Subscribe

Just subscribe to my newsletter
to receive all fresh posts

home3-hero-img.jpg
%d bloggers liken dit: