Webcare (in 120 woorden) ~ MightyMusings.nl
Uit eigen collectie

Webcare (in 120 woorden)

Social Media blijkt niet alleen een mooie, maar ook een nuttige tool. Met name omdat bedrijven en instanties tegenwoordig ook toegankelijker zijn met iets als een afdeling Webcare, waardoor je ze direct(er) kunt aanspreken op hun services en acties. Ik denk dat dit soort transparantie de wereld beetje bij beetje een functionelere plek kan maken.

Maar zoals altijd is er ook een keerzijde. Als er een artikel viraal gaat, wat min of meer een faillissement kan betekenen. Ik houd van resultaten, vragen stellen, het voorleggen en zien of er oplossingen mogelijk zijn. Zonder verrekijker om fouten te zoeken, maar met een spiegel om van te leren. Immers, daar waar fouten ontstaan, leeft ook creativiteit om ze in ere te herstellen

Pix
Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.
%d bloggers liken dit: