Voorstel

V

Politiek gezien weet ik het er het mijne niet van, maar aangezien ook ik een arbeidsgehandicapte ben doen deze nieuwe plannen me bijzonder veel. Ik kan me sollicitatiegesprekken herinneren waarbij mijn hoorapparaatjes stilzwijgend werden geconstateerd, en dat er ineens erg luid en gearticuleerd werd gesproken. En dat zonder aanleiding, of dat zonder mijn vraag of men überhaupt gehoor wilde geven aan een mogelijke handicap van mijn kant. Die apparaatjes verhelpen namelijk het probleem.

Dat terzijde. Er was een tijd dat instellingen en bedrijven subsidies aan konden vragen om een arbeidsgehandicapte in dienst te nemen. Het zou al heel cool zijn als ze alle subsidies die men mag ontvangen om arbeidsgehandicapten in dienst te nemen, dan rechtstreeks aan de arbeidsgehandicapten geven.

Over mij

Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

1 Reactie

Door Pix