Review: X-Files serie

Joh, nu is de tv-serie van de X-Files alweer afgelopen. En om je eerlijk de waarheid te bekennen, vond ik vooral de laatste aflevering – gisteravond – een beetje teleurstellend en vooral ongeloofwaardig. Nu is het fictie, dus echt vertrouwen op iets anders dan wat je wil geloven is er niet.

Alleen gisteravond vond ik dus minder, de voorgaande uitzendingen waren geheel naar tevredenheid. Misschien had ik meer verwacht, misschien leverde dat open einde voor mij persoonlijk wat wrevels op.

Het schept natuurlijk wel weer die ruimte voor een eventueel vervolg serie of film. Al naar gelang de mogelijkheden.

Ik merk op dat vooral Gillian Anderson is gegroeid in haar rol. Wat Duchovny deed met die eeuwige smile op zijn pokerface was eigenlijk vooral aanwezig zijn. Maar gelukkig was the-cigarette-smoking nog steeds ongeëvenaard, en kregen we er wat markante karikaturen (Einstein) bij.

Jammer genoeg word je ouder, realistischer en misschien ook wijzer, want ik constateer dat ik over dat totale in-de-ban-zijn-van heen gegroeid ben. En dat ik misschien een vervolg serie of film niet eens meer het bekijken waard zal vinden.

Helaas, weer een jeugddroom én complottheorie om in te geloven minder. Zou ik er dan nu misschien te nuchter voor zijn?

0
0

DELEN MAG:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on whatsapp
Share on email

WAT JE NIET WIL MISSEN:

REACTIES:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over mij

picca moiHee hallo, ik ben Irene, bijnaam Pix en blog sinds 2002. Af en toe vind ik het heerlijk om in het toetsenbord te klimmen en alles lekker van me af te schrijven. In het kader van die geweldige flow, je-weet-wel. Ow… en mijn haar zit ook altijd goed… Lees meer.

REACTIES
Scroll Up

Subscribe

Just subscribe to my newsletter
to receive all fresh posts

home3-hero-img.jpg
%d bloggers liken dit: