Pix’ Pics april 2019

P

Het is alweer een poosje geleden dat ik een plog deed, bij dezen een kakelpaasverse. Ik heb wat foto’s verzameld van recente gebeurtenissen die niet echt een eigen blogpost waardig zijn, maar wel vermeldenswaardig. Uiteraard zal ik eronder een gedegen omschrijving toevoegen per foto.

Uit eigen collectie

Ook hier is een slimme meter in de plaats gekomen van dat oudje. Ik ben even heel benieuwd wat dat gaat opleveren of zelfs kosten. Ik hoor daar nogal wat wisselende berichten over. En het voornaamste bezwaar (lees ik) is dat men huivert dat de cijfertjes in te lezen zijn door de energiemaatschappij en haar personeel. Dat doet me vooralsnog nog niets. Want hoe interessant ben ik werkelijk?

Pix' Pics April 2019 ~ iPIXtitude.com
Uit eigen collectie

Mijn buuv, die onlangs is verhuisd, en ik spreken vaker af op locaties buiten de deur these days, zodat we allebei een stukje reizen. Dat is niet alleen gezellig en knus, maar doet mijn reislust ook weer ‘es aanwakkeren…

Pix' Pics april 2019 ~ iPIXtitude.com
Uit eigen collectie

Deze foto zag ik mezelf onlangs nog nemen. Dat zijn van die momentjes dat je jezelf in een bepaalde interessante schaduw ziet, en waarvan je denkt, gauw, snel, vlug, die foto maken. Terwijl omstanders, zoals bijvoorbeeld in een dokters’ wachtkamer, dan toch wel heel erg gaan twijfelen aan je verstand. Je ziet ze denken…

Pix' Pics april 2019 ~ iPIXtitude.com
Uit eigen collectie

In het kader van Vrijwilligerswerk heb ik me recentelijk aangemeld om workshops te geven aan de minder Digitaal Sterken onder ons. Zelf ben ik oprecht verbaasd, dat er anno 2019 nog steeds mensen zijn die op generlei wijze kunnen en willen werken aan een computer. Wij van Digitaal Sterk hopen die mensen bij te kunnen staan met eenvoudige digitale acties, zoals o.a. het reageren op een woonservice, hulp met DIG-ID en/of overheidssites, en zelfs met Social Media, etc.

Pix' Pics april 2019 ~ iPIXtitude.com
Uit eigen collectie

Deze perkjes zijn wel heel speels uitgerust met vrolijke narcissen…

Pix' Pics april 2019 ~ iPIXtitude.com
Uit eigen collectie

Geen idee wie nu echt verzot is op puur of melk? Het feit wil wel, dat louter de witte chocolade-paaseitjes resteren…

Pix' Pics april 2019 ~ iPIXtitude.com
Uit eigen collectie

Ik zeg altijd maar heel trots: ‘Ik heb een zeer brede interesse.’ Ben zelfs zeer geïnteresseerd in filosofie, en deze prachtige collectie van de belangrijkste filosofie-meesters stond ergens te pronken om mee te worden genomen. Geheid, dat ik daar met al het bezoek hier heel interessante gesprekken over voer…

Pix' Pics april 2019 ~ iPIXtitude.com
Screenshot Uitzending Gemist

Nee, lach niet! Ik kwam erachter dat ‘Nederland in Beweging’ ook op herhaling bij Uitzending Gemist te zien is. Nu oefen ik liefst minstens 4 keer per week even twee uitzendingen per keer mee. Heb ik mijn beweging voor die dag ook weer lekker binnen.

Conclusie

Zo leuk, dat ploggen. Doe ook mee…

Over mij

Irene

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

2 Reacties

Door Irene
Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

%d bloggers liken dit: