Pix’ plog: 160118

Pix' Plog: 160118 ~ iPixtitude.nl 1
Uit eigen collectie

Koffiezetter

Uit eigen collectie

Nou… eerst maar even koffie… Dat zal me wakker schudden. Ooit…

Poes niet wakker

Uit eigen collectie

Poes heeft er nog geen zin vanmorgen, ook niet om even gezellig goedkeurend naar me te knikkebollen. Dit is haar vaste plekje op mijn sofa.

Binkie wel wakker

Uit eigen collectie

Binkie, daarentegen wordt wel wakker… Hij kijkt op, alsof ‘ie wil zeggen, “mot je?”

Voorjaar in huis

Uit eigen collectie

Zo lief, kreeg gister deze voorjaarsriekers van oude buuf, omdat ik toch maar altijd klaar sta voor iedereen (zegt ze) met computer, iPad en smartphone issues. Ik word daar dan subiet vrolijk van. En terecht.

Weerstation

Uit eigen collectie

Het weerstation vertelt me, dat mijn ochtendwandeling nog wel heel even op zich mag laten wachten.

Stofzuiger staat altijd klaar

Uit eigen collectie

Eigenlijk zou ik nu eens moeten stofzuigen hier. Daarom staat het ding vrijwel voortdurend paraat in de woonkamer. Om me te helpen herinneren, het mag, het kan. Maar toch ook, weer geen zin an.

Notitieboekje met tijgerrprint

Uit eigen collectie

Ik kocht gister dit geweldige notitieboekje. Daar kun je er nooit teveel van hebben. Een notitieboekje is tegenwoordig echt wel noodzakelijk ter geheugensteun voor website perikelen/toevoegingen, voor ideeën en zelfs om te doodlen.

Wat ik doe

Uit eigen collectie

Ik heb altijd 2 sites. iPixtitude.nl wordt beter bijgehouden, al zeg ik ’t zelf. En ik dacht dat het wellicht handiger was, 2 sites in 1 te doen. Dus gisterochtend toog ik aan het export- en importeren, wijzigen, schrijven en opkalefateren van mijn portfolio. Kan nog veel beter, by the way.

WordPress site

Uit eigen collectie

[reclame] Onder ‘Wat ik doe’ staat info met betrekking tot WordPress-sites. En daaronder zie voor hieronder.

Grafisch ontwerp

Uit eigen collectie

Leuk, deze Portfolio plugin, het toont mijn capriolen in een tijdlijn modus. [/reclamemodus uit]

Te lezen (1)

Uit eigen collectie

Dit zijn boeken die ik absoluut wil lezen. Ze liggen er dan ook klaar voor.
Maar al wat er gebeurt, ik stel dat fenomenale lezen altijd weer uit. Blijkbaar ben ik bang voor iets, wellicht dat ik ervan zou kunnen genieten?!

Te lezen (2)

Uit eigen collectie

Hierboven nog veel meer leesvoer.

Gesprek met Siri

Uit eigen collectie

Nee, liever ga ik in gesprek met Siri, zoals hierboven. Als ik weer eens lui bivakkeer à la sofa.

Blommen nieuwjaarsreceptie

Uit eigen collectie

Op 7 januari jl. organiseerde ik met de buurt een soort Nieuwjaarsborrel beneden in de gang. Ik kreeg als dank een prachtig bosje tulpen en narcissen. Ook daar kan ik dan heel blij mee zijn.

Too cute, met z'n 2en

Uit eigen collectie

Mijn broer verzamelt mijn favoriete hondjes, de King Charles spaniels. Zijn ze niet geweldig? Ik wil er ook een, later als ik groot ben…

Too cute, niet van mij

Uit eigen collectie

Deze foto van Saar, is genomen in de binnenzak van de jas van di broer. Ow… niet naar kijken, niet doen!! Het ding heeft een te hoge knuffel- en aaibaarheidsfactor. Jaloers hier, maar dat had ik al geroepen. Vast wel…

Scan di Mamma

Uit eigen collectie

Hierboven een scan van di Mams. Terwijl de scan werd gemaakt, werd het direct vertoond op zo’n computerscherm, wat mij danig intrigeerde. Waarom, dat weet ik niet. Maar dan toch….

Dat was het weer even, we kunnen nu de dag zinvol gaan besteden… Stofzuigen. [roeptomhulp] Iemand?? [/roepmodus uit]

Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ellie Schmitz schreef:

    Genoten! Leuke foto’s, leuk ‘commentaar’ erbij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: