Plog 10 juni 2015

P

moi à la banco ~ MightyMusings.nl
Op zondag waagt mijn vriendin het op mijn verzoek een ‘spontane foto’ van mij te nemen terwijl ik casual as always m’n iPad lees. De foto’s zijn van miserabele kwaliteit, of bewogen, of niet om aan te zien. Nu vind ik dat altijd van mezelf, maar deze zijn echt niet gekwalificeerd om als header van mijn blog te dienen. Wat dacht ik eigenlijk, to begin with?
foto kamer panorama ~ MightyMusings.nl
Zo zou mijn kamer eruit kunnen zien als… ja het niet gewoon een mislukte panoramafoto was…
zwarte nagels ~ MightyMusings.nl
Ik laat het idee van een leuke blogheader maar even varen. En lak mijn teennagels zwart, gelijk mijn fleurige stemming.
Windhoos computer ~ MightyMusings.nl
Hier een foto van een computer in verwaarloosde staat. Gelukkig komt op 29 juli a.s. Windows 10 uit, waarnaar ik dan toch weer nieuwsgierig ben. Al ben ik dan die Apple-freak tot en mét.
Skinny ~ MightyMusings.nl
Gedragen kleding gooi ik iets te makkelijk over mijn omastoel heen. Vindt Skinny niet erg.
Koffer ~ MightyMusings.nl
Meet my suitcase…
tas ~ MightyMusings.nl
En meet mijn tas die ik per vandaag zal inzetten. Omdat ik er de balen van heb dat een tas altijd weer van je schouder afglijdt.
De Diva ~ MightyMusings.nl
En De Diva vraagt zich dan af, waar ik me toch druk om maak.
Nieuw haarkleurtje ~ MightyMusings.nl
Om een beetje van mijn sikkeneurige – die gelijk de stormachtige sferen buiten – stemming af te komen, verf ik mijn haar sprankelend wit.

Over mij

Irene

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

7 Reacties

Door Irene
%d bloggers liken dit: