Plog 10 juni 2015

P

moi à la banco ~ MightyMusings.nl

Op zondag waagt mijn vriendin het op mijn verzoek een ‘spontane foto’ van mij te nemen terwijl ik casual as always m’n iPad lees. De foto’s zijn van miserabele kwaliteit, of bewogen, of niet om aan te zien. Nu vind ik dat altijd van mezelf, maar deze zijn echt niet gekwalificeerd om als header van mijn blog te dienen. Wat dacht ik eigenlijk, to begin with?

foto kamer panorama ~ MightyMusings.nl

Zo zou mijn kamer eruit kunnen zien als… ja het niet gewoon een mislukte panoramafoto was…

zwarte nagels ~ MightyMusings.nl

Ik laat het idee van een leuke blogheader maar even varen. En lak mijn teennagels zwart, gelijk mijn fleurige stemming.

Windhoos computer ~ MightyMusings.nl

Hier een foto van een computer in verwaarloosde staat. Gelukkig komt op 29 juli a.s. Windows 10 uit, waarnaar ik dan toch weer nieuwsgierig ben. Al ben ik dan die Apple-freak tot en mét.

Skinny ~ MightyMusings.nl

Gedragen kleding gooi ik iets te makkelijk over mijn omastoel heen. Vindt Skinny niet erg.

Koffer ~ MightyMusings.nl

Meet my suitcase…

tas ~ MightyMusings.nl

En meet mijn tas die ik per vandaag zal inzetten. Omdat ik er de balen van heb dat een tas altijd weer van je schouder afglijdt.

De Diva ~ MightyMusings.nl

En De Diva vraagt zich dan af, waar ik me toch druk om maak.

Nieuw haarkleurtje ~ MightyMusings.nl

Om een beetje van mijn sikkeneurige – die gelijk de stormachtige sferen buiten – stemming af te komen, verf ik mijn haar sprankelend wit.

Over mij

Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

7 Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Pix
%d bloggers liken dit: