Plog april 2015

P

CDLb9n2WAAA-Bbt

Ergens mis ik Absolutely Fabulous enorm. Van het regelmatig in bedwelmde toestand van de trap afdonderen aan toe en dat ik me heel erg kan identificeren met Patsy Stone. Er moest dus een ode komen aan deze prachtige serie. Bij deze.

nieuwetas

Ik heb – je gelooft het niet – twee volle – van het kaliber – vuilniszakken met damestassen. Maar deze tas vond ik van de week in de uitverkoop en die is veruit het mooist, meest praktisch en zal hopelijk een wat langere gebruiksperiode ondergaan dan de rest. Dezelfde fetisj geldt ook voor schoenen. Ik heb veul schoenen. Heul veul. Maar draag ze zelden.

Tabé aan alle tassen met flappen, ritsen, ontbrekende vakjes die uitnodigen tot chaos. Met deze kan ik niet alleen tevoorschijn komen, deze tas herbergt póténtíe.

Voorlopig mag ik dus geen tassen meer aanschaffen. Alhoewel…

nieuwetas2

… ik deze ook weer niet kon laten hangen! Foei.

bloesem

Wat zijn de bloesems toch allemaal machtig mooi. Ik kijk mijn ogen uit deze lente. En verbaas me over dat ik dat vroeger nooit zag.

hortensia

Net als mijn groeiende bewondering voor de Hydrangea (Hortensia), voornamelijk in de kleur wit. Ik kocht er twee voor in dezelfde pot en mijn aandacht wordt er regelmatig automagisch naartoe getrokken.

Airmailapp

Pix zou geen Irene heten als ik niet ook eens wat apps uitprobeerde. Deze app, AirMail2.app staat op mijn iMac en is een van de leukste apps omdat je ermee kunt mailen. Nog leuker is het dat de avatars – indien men die heeft ingesteld – van de afzenders verschijnen naast de mails en dat het oh zo makkelijk is om per mailaccount een aparte handtekening in te stellen. En dan nog dat gezellige notificatie-geluid bij ontvangst van een nieuwe mail. Ik zeg: doen en aanschaffen die app. (Nee, nog geen aandelen, helaas…)

Schermafbeelding 2015-04-23 om 06.32.26

En dan nog een app voor je desktop of laptop… Logoist2.app waarmee je niet alleen schitterende logo’s kunt maken, maar ook geweldige headers voor je website. Ik ben driftig aan het experimenteren en dus als ik wat rustig ben op Sociale Media dan weet je dat ik hiermee fröbel, dat begrijp je.

Voor de rest gaat het erg goed met me. Dank je…

Over mij

Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

1 Reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Pix
%d bloggers liken dit: