Plog april 2015

P

CDLb9n2WAAA-Bbt
Ergens mis ik Absolutely Fabulous enorm. Van het regelmatig in bedwelmde toestand van de trap afdonderen aan toe en dat ik me heel erg kan identificeren met Patsy Stone. Er moest dus een ode komen aan deze prachtige serie. Bij deze.
nieuwetas
Ik heb – je gelooft het niet – twee volle – van het kaliber – vuilniszakken met damestassen. Maar deze tas vond ik van de week in de uitverkoop en die is veruit het mooist, meest praktisch en zal hopelijk een wat langere gebruiksperiode ondergaan dan de rest. Dezelfde fetisj geldt ook voor schoenen. Ik heb veul schoenen. Heul veul. Maar draag ze zelden.
Tabé aan alle tassen met flappen, ritsen, ontbrekende vakjes die uitnodigen tot chaos. Met deze kan ik niet alleen tevoorschijn komen, deze tas herbergt póténtíe.
Voorlopig mag ik dus geen tassen meer aanschaffen. Alhoewel…
nieuwetas2
… ik deze ook weer niet kon laten hangen! Foei.
bloesem
Wat zijn de bloesems toch allemaal machtig mooi. Ik kijk mijn ogen uit deze lente. En verbaas me over dat ik dat vroeger nooit zag.
hortensia
Net als mijn groeiende bewondering voor de Hydrangea (Hortensia), voornamelijk in de kleur wit. Ik kocht er twee voor in dezelfde pot en mijn aandacht wordt er regelmatig automagisch naartoe getrokken.
Airmailapp
Pix zou geen Irene heten als ik niet ook eens wat apps uitprobeerde. Deze app, AirMail2.app staat op mijn iMac en is een van de leukste apps omdat je ermee kunt mailen. Nog leuker is het dat de avatars – indien men die heeft ingesteld – van de afzenders verschijnen naast de mails en dat het oh zo makkelijk is om per mailaccount een aparte handtekening in te stellen. En dan nog dat gezellige notificatie-geluid bij ontvangst van een nieuwe mail. Ik zeg: doen en aanschaffen die app. (Nee, nog geen aandelen, helaas…)
Schermafbeelding 2015-04-23 om 06.32.26
En dan nog een app voor je desktop of laptop… Logoist2.app waarmee je niet alleen schitterende logo’s kunt maken, maar ook geweldige headers voor je website. Ik ben driftig aan het experimenteren en dus als ik wat rustig ben op Sociale Media dan weet je dat ik hiermee fröbel, dat begrijp je.
Voor de rest gaat het erg goed met me. Dank je…

Over mij

Irene

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

1 Reactie

Door Irene
%d bloggers liken dit: