Plog december 2015

P

Soms zijn de nachten zo gezellig dat ik geen zin heb om naar bed te gaan. Dan zijn er teveel – voor mijn gevoel – onafgemaakte dingen. Zoals, waarom #plog je niet eens wat vaker?

IMG_3646

Zo bedacht ik me, dus, dat ik best de Flow Scheurkalender kon gaan rijgen. En dat zo rond een uurtje of 2. Het hangt nu gezellig aan een rood lint te bungelen naast de Dromenvanger van @electricluna, die ik nog nog steeds voor mijn slaapkamerraam moet hangen. Ik hoor je denken…

IMG_3479

’s Morgens vind ik het altijd top om even een half uurtje de nacht voorbij te laten waaien. Of door te waaien. Alleen stond er deze morgen vrijwel geen wind, en kwam, yihaa, de zon weer vrolijk door. Mijn zondag kan al niet meer stuk.

IMG_3648

Ik heb geen kerstboom, wel veul lichtdingen, zoals deze twee treurwilgen. Ze verzorgen altijd weer een gezellige ambiance. Al wist ik tot eergisteravond niet eens meer dat ik deze nog had staan in mijn propvolle berging. Die wel eens noopt tot opruimen. But then again, is het ook altijd weer die verrassing dat je iets als dit mag terugvinden…

IMG_3649

Nog meer lichtjes op de bar in een vaas, die ik daar neerzet op gevaar voor leven van mijn feline vriendjes. Want natuurlijk moest er nodig worden gesnuffeld aan de takken. Ik heb ze aan hun staart laten voelen dat ik dat niet op prijs stel.

IMG_3650

Een klein kerstboompje op mijn eettafel. De foto is wat vaag, ik weet. En ook een leuke kerstdecoratie van IKEA op batterijen. Ik = er blij mee.

IMG_3651

En dan tot slot nog een strakkerdekakke kerstboom op de schouw. Wat grote kerstballen voor het raam, en aan de grote lamp ook een. Wat zal Kerstmis ook dit jaar weer gezellig zijn. Ware het, dat je niet alle kaarsjes ziet branden die ik zeker zal opsteken…

Over mij

Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

6 Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Pix
%d bloggers liken dit: