Prikkel je zintuigen – Tag

P

Krijg ik me daar een ‘stokje’ of een ‘tag’ zoals dat tegenwoordig heet van @SytseMonsma. En het is een leuk stokje, dus doe er graag aan mee.

 1. Wat is de lekkerste geur die je ooit hebt geroken?

  Niets is prikkelender dan een man die binnenkomt en een heerlijke geur bij zich draagt. Over de werking van je zintuigen gesproken…Sowieso staat een lekker geurtje bij mij altijd op stip nr 1.

 2. Wat is het fijnste geluid dat je ooit hebt mogen horen?

  Als ik de klanken hoor van muziek die op welke manier dan ook mijn brein torpedeert, word ik geheid vrolijk. Ik geloof dat dat komt omdat je op de een of andere manier loskomt van je eigen patronen. Muziek heeft vanzelfsprekend ook patronen, maar ze gaan van her naar der. En zorgen ervoor dat je brein loskomt van je eigen sleur of, zo je wilt, manier van denken.

 3. Wat is het mooiste beeld dat je ooit op je netvlies had en wanneer was dat?

  Ooit – en dat moet in 1987 zijn geweest – zat ik aan boord van een vliegtuig, die half draaiend een lage bocht maakte voor het de landing inzette. Dat was boven de kust van Griekenland. Om de zee op deze hoogte te zien. De kleur, het strand, de kleine mensjes die daar liepen. Dat schenkt je een bovenmenselijk gevoel van klein zijn.

 4. Wat is de prettigste smaak die je ooit in je mond hebt gehad?

  Ik zou niet kunnen overleven zonder peper, sambal of sterke koffie. En laat ik in vredesnaam de smaak van pure chocola niet vergeten, vooral die chocoladeletters of Tonychocolonely-repen (zeg ik dat goed?).

 5. Wat is het plezierigste gevoel dat je ooit hebt mogen voelen?

  Tijdens het natafelen, met een gezellige ploeg mensen, met een been op tafel, een sigaar in je mond, sterke koffie met een likeurtje ‘on the side’, en bonbons toe, waan ik me altijd heel gelukkig.

Over mij

Irene

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

5 Reacties

Door Irene
%d bloggers liken dit: