Romeo, maar dan anders

R

Zijn onafscheidelijke hond lag wat stoïcijns naast hem. Oogde wat scharminkelig en was van het slag vuilnisbak. Was vast doof voor de accordeonist, daar voor de supermarkt vlak onder mijn raam.
Terwijl ik aan kwam lopen bespeurde ik een grote glimlach op zijn baasjes mediterraanse gezicht waardoor er enkele zwarte gaten in zijn gebit oplichtten. Zijn haar was authentiek verfomfaaid. Zijn kleding moest nodig eens door de wasstraat.
Steeds dezelfde melancholische deuntjes herhalend, vroeg ik me af of ik hem geld zou geven elders te spelen. Keek de hond eens aan, wat mijn maag deed knorren.
Ik pakte achteloos mijn knip, strooide al mijn losgeld in de pet en gaf een olijke knipoog. Als dank ontving ik een diepe buiging…

Over mij

Irene

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

Ik wil reageren

Door Irene
%d bloggers liken dit: