Stationary design: weekkalender

S

Af en toe vraagt men me ook wel eens iets anders op de computer te doen, zoals een printable weekkalender maken waarop genoeg ruimte is om op te schrijven. Het moet dan kaders hebben. En in een map of houder gedaan kunnen worden.

Ik kan me nog herinneren uit een donkergrijs verleden, dat ik dat vroeger altijd deed in Excel. En dus toog ik – zingend en swingend – aan de slag. Het grappige is dat ik het niet kan laten, die in verschillende uitvoeringen te creëren. Zie hieronder het resultaat, voor de belangstellenden.

Mocht jij nou interesse hebben in één zo’n exemplaar van de weekkalenders, geef me dan even een seintje, dan mail ik het – gratis – naar je door – en ook zonder het woord ‘concept’.

Dat alles onder het mom van mijn tijd nuttig verspillen…

Over mij

Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

Ik wil reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Pix
%d bloggers liken dit: