Stationary design: weekkalender

S

Af en toe vraagt men me ook wel eens iets anders op de computer te doen, zoals een printable weekkalender maken waarop genoeg ruimte is om op te schrijven. Het moet dan kaders hebben. En in een map of houder gedaan kunnen worden.
Ik kan me nog herinneren uit een donkergrijs verleden, dat ik dat vroeger altijd deed in Excel. En dus toog ik – zingend en swingend – aan de slag. Het grappige is dat ik het niet kan laten, die in verschillende uitvoeringen te creëren. Zie hieronder het resultaat, voor de belangstellenden.

Mocht jij nou interesse hebben in één zo’n exemplaar van de weekkalenders, geef me dan even een seintje, dan mail ik het – gratis – naar je door – en ook zonder het woord ‘concept’.
Dat alles onder het mom van mijn tijd nuttig verspillen…

About the author

Irene

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

Add comment

By Irene
Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

%d bloggers liken dit: