Stationary design: weekkalender

By Posted on 1 min read 4 views

Af en toe vraagt men me ook wel eens iets anders op de computer te doen, zoals een printable weekkalender maken waarop genoeg ruimte is om op te schrijven. Het moet dan kaders hebben. En in een map of houder gedaan kunnen worden.
Ik kan me nog herinneren uit een donkergrijs verleden, dat ik dat vroeger altijd deed in Excel. En dus toog ik – zingend en swingend – aan de slag. Het grappige is dat ik het niet kan laten, die in verschillende uitvoeringen te creëren. Zie hieronder het resultaat, voor de belangstellenden.

Mocht jij nou interesse hebben in één zo’n exemplaar van de weekkalenders, geef me dan even een seintje, dan mail ik het – gratis – naar je door – en ook zonder het woord ‘concept’.
Dat alles onder het mom van mijn tijd nuttig verspillen…

XOXO
signature

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.

%d bloggers liken dit: