Thanks on Tuesday – deel 1

T

Natuurlijk, ik ben heel blij dat het zomer is. Het doet echter niet veel goeds met mijn slaappatroon. Beter gezegd: die ontbreekt. Terwijl ik zo een geweldige plafond fan heb hangen en die ook driftig zijn werk laat doen omdat de warmte welig tiert in huis. Maar ik draai en draai. Slaap kort en niet krachtig. Heb af en toe nare of rare dromen waarna ik klaar wakker ben. En ja, wat ga je dan doen?
Ieder ander maakt waarschijnlijk zijn partner wakker voor een flink robbertje seks. Weer een ander pakt waarschijnlijk een boek of tijdschrift om even een andere mindset te krijgen. Ik stuif dan maar richting mijn iMac.
24/7 Internet hebben is voor mij echt een behoefte. Ik kan je (bijna) niet vertellen wat het altijd open hebben staan van een Twitter app, een browser, en een zoekmogelijkheid voor me doet.
Stilletjes en nog half slaperig zit ik dan uren te surfen en doe een giga scala aan informatie op.
Deels is dat goed voor inspiratie, deels fantaseer ik er nog een eind op los qua creatieve oplossingen. En nog een ander deel vindt de uitvinding van het Internet, naast de ontdekking van peper en zonneschijn, steeds opnieuw weer prachtig en fenomenaal.
Ik vind het écht de juiste tijd om de uitvinder van dit mirakel een veer te geven. Without whom…

Over mij

Irene

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

4 Reacties

Door Irene
%d bloggers liken dit: