Valentijnskaarten: Pix fröbelt

V

Zou zweren dat ik tot mijn puberteit nooit eerder had gehoord over Valentijnsdag. Mijn (in Australië geboren) neef begon er mee, hij stuurde zijn moeder een bosje rozen. En ik zou zweren dat ik zo’n dag liefst achteloos aan me voorbij laat gaan. Echter, soms vind ik het gewoon leuk om een soortement van blijk van waardering te sturen. Niet eens anoniem.
Dus zocht ik naar een kaartje wat zonder al té veel blijk van liefde kon worden gestuurd. Helaas niets, maar vond wel grappige spreuken, of bedacht die zelf.

Hieronder wat voorbeelden ter inspiratie:
Mocht je nog een leuke spreuk weten, en wil je die in een grappige of ludieke kaart geproduceerd zien, laat het me even weten…

Over mij

Irene

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

Ik wil reageren

Door Irene
%d bloggers liken dit: