Voorstel

V

Politiek gezien weet ik het er het mijne niet van, maar aangezien ook ik een arbeidsgehandicapte ben doen deze nieuwe plannen me bijzonder veel. Ik kan me sollicitatiegesprekken herinneren waarbij mijn hoorapparaatjes stilzwijgend werden geconstateerd, en dat er ineens erg luid en gearticuleerd werd gesproken. En dat zonder aanleiding, of dat zonder mijn vraag of men überhaupt gehoor wilde geven aan een mogelijke handicap van mijn kant. Die apparaatjes verhelpen namelijk het probleem.
Dat terzijde. Er was een tijd dat instellingen en bedrijven subsidies aan konden vragen om een arbeidsgehandicapte in dienst te nemen. Het zou al heel cool zijn als ze alle subsidies die men mag ontvangen om arbeidsgehandicapten in dienst te nemen, dan rechtstreeks aan de arbeidsgehandicapten geven.

About the author

Irene

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

1 comment

By Irene
Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

%d bloggers liken dit: