Wil jij ook je WordPress-theme aanpassen?

W

Zoek niet verder. Sinds jaren maak ik regelmatig nieuwe child themes van de themes die gratis te verkrijgen zijn in de WordPress themes catalogus. Dat is als je jouw website op eigen domein voert. Ik kan ze zelfs op bestelling aanpassen – in het ontwerp en de kleurstelling – die jij wil. En natuurlijk behoort een nieuw logo ook tot de mogelijkheden.

Wat zijn je voordelen?

  1. Je krijgt voor je website je eigen unieke uitstraling;
  2. Het moedertheme krijgt toch de gewenste updates mee, dus je site blijft up-to-date;
  3. Elk kindertheme is met veel liefde en know-how voor jou aangepast.

Ook op aanvraag

Heb je een vraag over een bestaande WordPress-theme of wil je een speciaal voor jou ontworpen child theme? Dan mag je me altijd mailen: mymightydesign@gmail.com.

Over mij

Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

5 Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door Pix
%d bloggers liken dit: