Wil jij ook je WordPress-theme aanpassen?

W

Zoek niet verder. Sinds jaren maak ik regelmatig nieuwe child themes van de themes die gratis te verkrijgen zijn in de WordPress themes catalogus. Dat is als je jouw website op eigen domein voert. Ik kan ze zelfs op bestelling aanpassen – in het ontwerp en de kleurstelling – die jij wil. En natuurlijk behoort een nieuw logo ook tot de mogelijkheden.

Wat zijn je voordelen?

  1. Je krijgt voor je website je eigen unieke uitstraling;
  2. Het moedertheme krijgt toch de gewenste updates mee, dus je site blijft up-to-date;
  3. Elk kindertheme is met veel liefde en know-how voor jou aangepast.

Ook op aanvraag

Heb je een vraag over een bestaande WordPress-theme of wil je een speciaal voor jou ontworpen child theme? Dan mag je me altijd mailen: mymightydesign@gmail.com.

Over mij

Irene

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

5 Reacties

Door Irene
%d bloggers liken dit: