#WOT deel 14: vliegen

#

Je hebt ze erbij: die mensen die denken dat elke kwaal een kwestie van aandacht vragen is. Aandacht vragen op de verkeerde manier. Of ze vermoeden dat je bent bezeten door een extreme vorm van negativiteit. Soms is het maar al te waar, want je kunt vaak niet zo positief in het leven staan juist omdat je niet lekker in je vel steekt. Van de weeromstuit is het niet netjes van mij, want bijna zou je al die kwalen spontaan toewensen aan iemand die denkt dat positiviteit louter een houding is. Ik geloof heilig in totaalplaatjes. Het een leidt tot het ander. En vice versa.
Het #WOT-woord van vandaag is:

Vliegen ~ 1) Fladderen 2) Hard rijden 3) Hardlopen 4) IJlen 5) Jachten 6) Jagen 7) Jakkeren 8) Luchtvaart 9) Luchtverkeer 10) Manier van reizen 11) Opschieten 12) Reppen 13) Scheren 14) Schieten 15) Sjezen 16) Snellen 17) Spoeden 18) Sport 19) Stuiven 20) Suizen 21) Tak van sport 22) Vogeleigenschap 23) Voorbijsnellen 24) Wijze van reizen 25) Zeer snel lopen

Dat je zo ongeveer weet hoe die ander erover denkt, daar moet je natuurlijk nooit over beginnen, want dan zie je ze vliegen. Beter is het, dat soort mensen los te laten en te proberen je eigen mentaliteit zoveel mogelijk te accepteren voor wat het is. Genieten als het wél goed gaat, bijvoorbeeld. Al zijn dat vaak maar momentopnames, die zomaar langs je heen jakkeren als je er geen oog voor zou hebben.
Ergens zag ik deze quote ooit:

Play the moments,
pause the memories,
stop the pain,
rewind the happiness

~ SandyInWonderland, tumblr

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag kiest Martha een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat daar een link achter naar je eigen blog zodat iedereen mee kan lezen.

About the author

Irene

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

Add comment

By Irene
Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

%d bloggers liken dit: